Optakt: Frankrig vs Danmark

0

Frankrig vs DanmarkDanmark spiller sin anden kamp ved VM 2022, når de møder Frankrig i dag klokken 17:00. Læs optakten her.

Fokus på holdene

Frankrig:

Frankrig fik noget af et chok, da de efter ni minutter kom bagud mod Australien i deres første gruppespilskamp.

Og som om at det ikke var nok, så fik deres venstreback Lucas Hernandez en skade, der betød, at han blev erstattet af broren Theo Hernandez.

Franskmændene fik dog oprejsning i det 27. minut, da Adrien Rabiot fik udlignet. Fem minutter efter fik Olivier Giroud bragt Frankrig foran.

I anden halvleg kunne Kylian Mbappé score til 3-1, mens Olivier Giroud tre minutter efter lukkede kampen med scoringen til 4-1.

Dermed kommer Frankrig til kampen mod Danmark med selvtilliden intakt, på trods af, at de har lidt hårdt under skader til nogle af deres største profiler i form af N'Golo Kanté, Paul Pogba og Karim Benzema før slutrunden og deres første VM-kamp.

Danmark:

Det var forventet, at Danmark ville komme optimalt fra start ved VM 2022 ved at besejre Tunesien i den første kamp i gruppen for danskerne.

Desværre for danskerne endte det ikke sådan. De endte i stedet med at spille 0-0, hvor begge hold dog havde store muligheder for at score.

Tunesiens Issam Jebali var tæt på at score på Kasper Schmeichel i det 43. minut, men målmanden viste klassen ved at redde bolden med højre hånd.

I det 71. minut var det så Danmarks tur til at få en gigantisk mulighed. Andreas Cornelius dukkede op ved bagerste stolpe, hvor han endte med at heade bolden på stolpen.

Danmarks midtbaneprofil Thomas Delaney pådrog sig en skade, som betyder, at han nu er færdig ved VM. Dermed er midtbanen en smule svækket.

Det hjalp danskernes offensiv at få Jesper Lindstrøm og Andreas Cornelius på banen, så det kan sagtens tænkes at Kasper Hjulmand starter inde med dem.

1x2 odds på Frankrig vs Danmark

1 X 2
Cashpoint 1.79 3.70 4.74

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Fakta

- Danmark har spillet uafgjort i deres sidste fire VM-kampe.

- Frankrig har vundet deres sidste fem VM-kampe.

- Der er blevet scoret under 2,5 mål i Danmarks sidste fem VM-kampe.

- Andreas Skov Olsen og Joakim Mæhle blev Danmarks topscorere i VM-kvalen med fem scoringer hver

- Danmark og Frankrig mødtes senest i VM-regi i 2018, hvor de i gruppekampen spillede 0-0.

Hold øje med

Kylian Mbappé (Frankrig):

Kylian Mbappé kom på måltavlen efter 68 minutter mod Australien, mens han tre minutter senere stod for assisten til Olivier Giroud i deres 4-1-sejr i den første gruppekamp.

Mbappé kommer til at volde Danmark problemer med sin hurtighed. Spørgsmålet er om Rasmus Nissen Kristensen, Simon Kjær og Joachim Andersen får lukket ned for ham i højre side af forsvaret.

Andreas Cornelius (Danmark):

Andreas Cornelius blev indskiftet i det 65. minut i stedet for Kasper Dolberg. Han tilkæmpede sig danskerne største chance efter 71 minutter, da han headede bolden på stolpen.

Det kan sagtens tænkes, at han starter inde, da han scorede to mål mod franskmændene i juni måned i danskernes 1-2-sejr i Nations League. "Corner" kan med sin store fysik volde det franske forsvar problemer.

Hvis han ikke starter inde, så kan han meget vel komme ind omkring det 60. minut, hvis Danmark har brug for en scoring eller to for at afgøre kampen.

Forventede startopstillinger

Frankrig (4-1-2-3):

Lloris

Koundé - Varane - Upamecano - T. Hernandez

Tchouameni

Griezmann - Rabiot

Dembélé - Giroud - Mbappé

Danmark (3-4-3):

Schmeichel

Kjær - Andersen - Christensen

Kristensen - Eriksen - Højbjerg - Mæhle

Skov Olsen - Cornelius - Lindstrøm

Praktisk information

Dommer: Szymon Marciniak (Polen)

Polske Szymon Marciniak dømmer sin første kamp ved dette VM, når han passer fløjten i opgøret.

I landsholdsregi dømte han senest Nations League-kampen mellem Bosnien-Hercegovina mod Montenegro, hvor han præsenterede fire spillere for et gult kort.

Til VM-kvalifikationen dømte han fem kampe, hvor han uddelte 29 gule kort i alt, men ingen røde kort.

Stadion: Al Janoub Stadium (Al Wakrah)

Spille-tidspunkt: Lørdag den 26. november 17:00 | Se kampprogram her.

Vises på: TV 2 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar