Drømmemål af Dembélé da Frankrig ordnede Italien

0

Ousmane Dembélé scorede et fantastisk mål, da Frankrig her til aften fortjent vandt 3-1 over Italien i en VM-opvarmningskamp.

De to VM-finalister fra slutrunden i 2006, Frankrig og Italien, mødtes her til aften i Nice i en venskabskamp.

Frankrig, der i modsætning til Italien er VM-klar, fik den bedste start på opgøret. Således kom de allerede i front efter otte minutters spil.

Kylian Mbappé måtte først se sit forsøg blive afværget af Salvatore Sirigu i det italienske mål, men returbolden røg ud til en helt fri Samuel Umtiti, som sikkert sparkede værterne på 1-0.

Godt ca. ti minutter senere var det tæt på at blive 2-0, da N'Golo Kanté trykkede af fra distancen, men Chelsea-spillerens afslutning prellede af på stolpen.

2-0-målet kom dog kort før den halve time, da Rolando Mandragora klodset fik væltet Lucas Hernández i feltet. Det medførte et straffespark, som Antoine Griezmann sikkert omsatte til scoring.

Italienerne gav dog ikke, og ti minutter før pausen fik de reduceret. Mario Balotelli bankede et frispark mod mål, og Hugo Lloris kunne kun halvklare. Returbolden sendte Leonardo Bonucci sikkert i nettet til 2-1.

2-1 var også stillingen efter de første 45 minutter.

Anden halvleg startede med flere nærgående forsøg i begge ender. Især Ousmane Dembélé var tæt på for franskmændene, men hans afslutning ramte overliggeren.

Overliggeren var dog ikke i vejen for Dembélé, da han efter 63 minutters spil på fornem vis krøllede bolden op i hjørnet til fransk 3-1-føring. Et klassemål af den unge offensivspiller.

Trods flere fine tilbud til begge mandskaber blev der ikke scoret yderligere, hvorfor Frankrig vandt venskabskampen med 3-1.

Sidste VM-testkamp for det franske mandskab er den 9. juni, hvor USA venter.