Enevoldsen: Jeg vil starte mod Holland

0

Thomas Enevoldsen er fuld af optimisme, inden danskernes første VM-gruppekamp mod Holland. Han lægger ikke skjul på, at målet er at starte inde mod Holland.

De danske VM-landsholdsspillere har nu været under Morten Olsens vinger i mere end to uger, og derfor må det også forventes, at landstræneren har gjort sig mange tanker omkring, hvilke spillere, der er kompetente nok til at starte inde mod Holland i den første VM-gruppekamp.

En af de danske spillere, der er optimistisk inden udtagelsen, er Thomas Enevoldsen.

"Det er absolut stadig mit mål at komme til at starte inde mod Holland. Jeg føler, at jeg er kommet tættere på holdet efter den samling, vi har haft og de kampe, vi har spillet. Men der skal stadig arbejdes knaldhårdt til træning, hvis jeg skal nå målet," forklarer Enevoldsen til Nordjyske.

Enevoldsen var senest i aktion mod Sydafrika, hvor han fik en halv times spilletid. Han var dog ikke helt tilfreds med sin indsats i kampen.

"Jeg fik ikke vist helt så meget, som jeg gerne ville, men jeg kommer alligevel til at være med i noget spil, der fører til noget, og jeg kom også frem til et par afslutninger, så der var et par enkelte gode momenter."

Skriv en kommentar