England kvartfinaleklar efter straffesparkskonkurrence

0

Det lignede længe en engelsk 1-0-sejr, men i overtiden fik Colombia udlignet til 1-1. Det hele skulle afgøres i straffesparkskonkurrence, og her sejrede England 4-3.

VM's sidste ottendedelsfinale skulle her til aften afvikles på Spartak Stadium i Moskva. Opgøret stod i mellem Colombia og England.

Første halvleg blev en chancefattig omgang, hvor Harry Kane var tættest på at komme på scoringstavlen, men hans hovedstød fra en spids vinkel røg over mål.

Stillingen efter de første 45 minutter, som var præget af en ond stemning, var 0-0.

Starten på anden halvleg blev ikke mere underholdende, men efter 53 minutters spil fik englænderne tilkendt sig et straffespark, da Carlos Sanchez klodset flåede Kane omkuld i feltet.

Kane tog - naturligvis - selv straffesparket, og han satte sikkert bolden i netmaskerne til 1-0. England var dermed på kvartfinalekurs.

Colombianerne skulle nu på jagt efter en udligning, men de virkede enormt frustrerede, og i stedet for at fokusere på at spille fodbold brugte de størstedelen af tiden på at diskutere med kampens dommer.

Samtidig blev anden halvleg også ødelagt af flere grimme frispark og små hævnagter fra begge mandskaber, hvilket kostede en del advarsler og afbrydelser i opgøret.

Ti minutter før tid fik Colombia pludselig en kæmpemæssig chance for at komme tilbage i opgøret, da England tabte bolden ved midterlinjen.

Hurtigt kom colombianerne i overtal, og bolden endte til sidst på kanten af feltet ved en helt fri Juan Cuadrado. Men offensivspilleren knaldede bolden langt over det engelske mål.

Colombia havde svært ved at etablere et stort pres i slutminutterne, men tre minutter inde i overtiden kom udligningen alligevel.

Et hjørnespark blev slået ind i feltet, hvor Yerry Mina for tredje gang under sommerens VM-slutrunde headede bolden i kassen, hvilket skabte kolossal jubel blandt de mange colombianske fans.

Scoringen betød samtidig, at der nu ventede de 22 spillere to gange 15 minutters forlænget spilletid.

I den forlængede spilletid lykkedes det hverken for Colombia eller England at få bolden i kassen, hvorfor det hele skulle afgøres i straffesparkskonkurrence.

Og i forsøgene fra 11-meterpletten var England skarpest, hvorfor de nu er videre til VM-kvartfinalen, hvor Sverige venter.

Skriv en kommentar