Optakt: Colombia – England

0

VM 2018's sidste ottendedelsfinale spilles i aften, når Colombia og England tørner sammen. Læs VM-guide.dk's optakt til kampen her.

Optakt til Colombia mod England

Fokus på holdene:

Colombia:

Colombia har - ligesom ved VM for fire år siden - været et herligt bekendtskab foreløbig.

De tabte godt nok første kamp til Japan, men det hører med til historien, at de måtte spille i undertal i næsten hele kampen, da Carlos Sanchez blev vist ud allerede, inden kampuret havde rundet de fem minutter.

I de to sidste gruppekampe mod henholdsvis Polen og Senegal viste colombianerne rigtig gode takter, hvor det også blev til to sejre.

Nu gælder det en knockout-kamp mod England, hvor man bestemt ikke skal undervurdere det colombianske mandskab.

England:

England var allerede ottendedelsfinaleklar efter de to første kampe, hvor det blev til sejre over henholdsvis Tunesien og Panama.

Sidste opgør i gruppe G blev tabt til Belgien i en kamp, hvor begge mandskaber stillede med en række reserver.

På grund af englændernes nederlag til Belgien skal Gareth Southgates tropper op imod Colombia i ottendedelsfinalen, og det bliver bestemt ikke en nem opgave for det engelske mandskab.

Fakta:

- Colombia og England mødte hinanden i gruppespillet ved VM i 1998. Dengang var englænderne med 2-0.

- Da England forleden tabte til Belgien, var det første gang i over et år, at englænderne måtte gå fra banen med et nederlag.

Seneste nyt:

Colombia:

Colombias helt store stjerne James Rodríguez er yderst tvivlsom til opgøret mod England. Hvis han ikke bliver klar, spiller Luis Muriel formentlig fra start.

England:

Englands landstræner Gareth Southgate forventes at foretage en del ændringer i start-11'eren i forhold til Belgien-kampen.

Hold øje med:

Falcao (Colombia):

Egentlig ville vi have valgt James Rodríguez, men da han høst sandsynligt ikke bliver klar til kampen imod England, er valget i stedet faldet på Falcao.

Den giftige angriber har i en årrække vist sig som en fantastisk afslutter, og alle colombianske fans håber, at Falcao igen mod England kan finde vejen til netmaskerne.

Harry Kane (England):

Han er VM’s topscorer foreløbig med fem fuldtræffere, og mod Colombia er Harry Kane naturligvis værd at holde øje med igen.
Kane er en rigtig goal-getter, der ved, hvor målet står, og han kan hjælpe England med at snuppe en plads i kvartfinalen.

Forventede startopstillinger:

Colombia:

Ospina

Arias - Mina - Sanchez - Mojica

Sanchez - Uribe

Cuadrado - Quintero - Muriel

Falcao

England:

Pickford

Walker - Stones - Maguire

Trippier - Loftus-Cheek - Henderson - Young

Sterling - Lingard

Kane

Redaktionens bud på kampen:

Lasse Klink:

Der er lagt op til en rigtig tæt kamp - og det tror jeg også, vi får. Der bliver formentlig knald på, og det kan sagtens blive en yderst seværdig kamp.

Jeg tror på, at opgøret ender 1-1, og at England for en sjælden gangs skyld har heldet med sig i en straffesparkskonkurrence.

Casper Lohse:

England har virket stærke under hele slutrunden, på nær den seneste kamp mod Belgien, hvor de stillede op med flere reserver (blandt andet uden VM's nuværende topscorer Harry Kane).

Jeg tror, at deres suverænitet fortsætter imod Colombia. Jeg spår en 2-0-sejr til England.

Praktisk information:

Stadion: Spartak Stadium, Moskva.

Spilletidspunkt: 2. juli, klokken 20:00.

Vises på: TV2.

Skriv en kommentar