Kane reddede England i overtiden

0

På en overtidsscoring blev Harry Kane, som også scorede i første halvleg, den store helt for England, som slog Tunesien med 2-1.

Her til aften skulle England forsøge at leve op til favoritværdigheden i gruppe G, da de skulle møde Tunesien.

Allerede efter to minutters spil burde englænderne have bragt sig i front, da tunesernes Ali Maaloul var alt for langsom til at cleare bolden, som havnede for fødderne af Jesse Lingard. Men hans afslutning blev reddet af Mouez Hassen.

Den tunesiske keeper kunne dog intet stille op, da England kom 1-0 efter ti minutter efter et veludført engelsk hjørnespark fra Ashley Young.

Først reddede Hassen ellers helt fænomenalt John Stones' hovedstød, men returbolden røg ud til en helt fri Harry Kane, som sikkert sendte bolden i nettet.

Kort tid efter måtte Hassen lade sig udskifte med en skade, og ind i det tunesiske mål kom i stedet Farouk Ben Mustapha.

Englænderne virkede veloplagte, men ud af ingenting kom Tunesien på omgangshøjde igen efter 33 minutter, da Kyle Walker klodset begik straffespark, som Ferjani Sassi omsatte til 1-1.

Fem minutter efter udligningen var England tæt på at bringe sig i spidsen igen, da et frispark fra Kieran Trippier efter lidt tilfældigheder endte hos Stones, som dog slet ikke fik ordentligt traf på bolden.

Det trak for alvor op til en engelsk scoring, og et minut før pausen burde Lingard nok engang have scoret, da han kom fri. Han fik da også prikket bolden forbi Ben Mustapha, men stolpen stod denne gang i vejen.

Derfor stod der 1-1 efter de første 45 minutter, hvor de engelske favoritter havde domineret stort og samtidig skabt et hav af chancer.

Billedet med den engelske dominans fortsatte i anden halvleg, selvom det kneb væsentligt mere med at skabe chancer. Derfor blev Marcus Rashford midtvejs i anden halvleg sat på banen.

Men indskiftningen havde ikke den ønskede effekt, og heller ikke Ruben Loftus-Cheek, som blev sat ind ti minutter før tid, kunne åbne den tunesiske defensiv.

Først i overtiden lykkedes det for England at nedbryde Tunesien - og nok engang var det efter et hjørnespark, og igen var det Kane, som stod det rigtige sted og kunne heade englænderne på 2-1.

Tuneserne satsede i de døende minutter, men de kom ikke i nærheden af en udligning, og derfor fik England den vigtige åbningssejr efter to scoringer af Kane.