Eriksen roser Schmeichel efter Chile-kamp

0

Ifølge Christian Eriksen skal Danmark være heldige med, at de havde Kasper Schmeichel på mål i aftenens nulløsning mod Chile.

Danmark og Chile spillede tirsdag aften 0-0 i en venskabskamp på Aalborg Portland Park.

Undervejs var der store chancer i begge ender, men især i kampens første halve time havde chilenerne flere farlige forsøg mod det danske mål.

Og ifølge Christian Eriksen skal Danmark i denne periode af kampen prise sig lykkelig for, at de rød-hvide havde Kasper Schmeichel på mål.

"Jeg vil sige, at i de første 30 minutter kan vi forbedre meget. Vi er heldige med, at vi har Kasper (Schmeichel, red.) på mål i dag. Han holder os inde i kampen. Jeg synes egentlig, at det sidste kvarter er okay. Der har vi også lidt chancer. I anden halvleg var det lidt mere forsvarsspil fra vores side end deres," sagde Eriksen umiddelbart efter slutfløjtet til Kanal 5.

Selvom det ikke blev til dansk sejr mod Chile, er der ifølge Tottenham-stjernen flere positive ting, som landsholdet kan tage med sig videre.

"Vi er stadig ubesejrede. Det kører vi videre på, den stime. Selvfølgelig kunne vi godt have brugt de tre point i dag. Men igen. Det er opbygning frem mod VM, og jeg synes, at det er fint med fire point i de to kampe her."

Eriksen og resten af det danske landshold skal først i aktion igen umiddelbart før VM, når Sverige den 2. juni venter på Friends Arena i Stockholm.

Skriv en kommentar