Eriksen sikrede dansk arbejdssejr i Montenegro

0

Christian Eriksen blev matchvinder efter et kvarters spil, da Danmark uden at sprudle vandt den livsvigtige udekamp mod Montenegro med 1-0.

Der var livsvigtige point på spil, da Montenegro og Danmark skulle duellere i toppen af gruppe E.

Før kampen lå begge mandskaber på 16 point, mens Polen, som tidligere på aftenen havde banket Armenien 6-1, var stukket af med 22 styks.

Kampens indledning var en rodet affære med et hav et dueller og frispark. Men efter et kvarter slog Danmark til ud af ingenting.

En lang bold havnede på højrekanten ved Henrik Dalsgaard, som headede kuglen på tværs, hvor Christian Eriksen opsnappede den.

Tottenham-profilen trak ind i banen og lagde den elegant i netmaskerne med venstrefoden. 1-0 til Danmark på kampens første målchance.

Resten af halvlegen forløb uden de store forsøg i nogle af enderne. Danmark virkede i kontrol, mens Montenegro, der allerede efter 20 minutter måtte skifte holdets store stjerne, Stevan Jovetic, ud med en skade, havde mere end svært ved at spille sig igennem.

Derfor var stillingen 1-0 til Danmark efter de første 45 minutter.

I anden halvleg fortsatte billedet, hvor montenegrinerne havde svært ved at komme frem til de helt åbne chancer. Danskerne overlod dog ganske meget af spillet til værterne.

Og som halvlegen skred frem, kom Danmark længere og længere tilbage, mens Montenegro blev mere og mere nærgående.

Danmark fik dog styr på defensiven, og montenegrinernes spil blev mere og mere idéforladt. I stedet havde Eriksen i sidste minut muligheden for at lukke kampen definitivt.

Indskiftede Nicklas Bendtner spillede Eriksen helt fri, men afslutningen blev snuppet af hjemmeholdets keeper Danijel Petkovic.

Kort efter fik Bendtner så selv muligheden for at gøre det til 2-0, men han sparkede forbi kassen.

Det betød dog ikke noget, da der få øjeblikke senere blev fløjtet af. Derfor endte det med en yderst vigtig 1-0-sejr til Danmark.

Skriv en kommentar