FIFA: Over 6 mio. VM-billetter er bestilt

0

Det internationale fodboldforbund, FIFA, meddeler, at mere end seks millioner VM-billetter er blevet efterspurgt.

FIFA, der står for at arrangere VM, får ingen problemer med at fylde de mange stadions ved VM 2014, der afholdes i Brasilien.

Det internationale fodboldforbund oplyser, at interessen er så stor, at over tre millioner mennesker vil blive afvist, fordi det indledende billet-salg slet ikke kan måle sig med efterspørgslen.

FIFA meddeler, at der allerede er blevet efterspurgt mere end seks millioner billetter, helt præcist 6.164.682 billetter er blevet bestilt, heraf er 71 procent af dem efterspurgt i Brasilien.

"I og med efterspørgslen er langt højere end udbuddet, så vil FIFA foretage en elektronisk og tilfældig lodtrækning for at kunne uddele billetterne til de forskellige kampe," forklarer FIFA ifølge Ritzau.

Alene interessen for VM-finalen har været stor. Her ønsker 751.165 tilskuere at komme ind på Maracana, som muligvis skal huse finalen. Der er dog kun plads til 76.936 tilskuere.

Modtagerne af billetterne vil senest få besked den 4. november.

Fodboldfans i Brasilien har efterspurgt hele 4,3 millioner billetter, mens fans i USA, Argentina, Tyskland og Chile også har vist stor interesse i billetterne.

En ny runde af billetsalg til VM 2014 vil finde sted i næste måned.

Skriv en kommentar