Franske kommentarer efter VM-finalen

0

Frankrig vandt som bekendt VM-trofæet for anden gang i historien, da de besejrede Kroatien med 4-2 i VM-finalen i Rusland. VM-guide.dk har samlet en række kommentarer fra de glade franskmænd her.

Landstræner Didier Deschamps:

"Det er fantastisk for spillerne. Det er en ung generation; tænk at blive verdensmester som 19-årig. Det var nogle andre for meget længe siden," fortalte Deschamps efter kampen og tilføjede:

"Vi spillede ikke nogen stor kamp, men vi viste mental styrke og scorede fire mål, så det var velfortjent. Jeg er utrolig lykkelig, for det har været en lang vej."

"Det har ikke altid været let, men vi har arbejdet hårdt. Spillerne er gode til at lytte, og de er kommet igennem nogle svære øjeblikke. Nu er de verdens bedste i de næste fire år."

Deschamps har nu både vundet VM som spiller og landstræner.

Målmand Hugo Lloris:

"Det vigtigste var redningen ved 1-1. Da vi var foran 4-1, faldt vi lidt i niveau. Det er fortid nu, og vi skal nyde det," siger Lloris ifølge ESPN og tilføjer:

"Det er et stort pivilegium at løfte trofæet som anfører. Jeg takker alle min holdkammerater for at gøre det muligt."

Angriber, Antoine Griezmann:

"Jeg er så glad. Det var en vanskelig kamp, for Kroatien spillede virkelig godt. Vi startede en smule forsigtigt, men vi slap tøjlerne skridt for skridt, og til sidst var vi i stand til at gøre en forskel. Det er virkelig stort."

Om straffesparket fortæller Griezmann:

"Jeg overvejede at lave en Panenka ligesom Zidane, men jeg foretrak at sparke med åben fod."

Skriv en kommentar