Grækenlands ti mænd fik hevet uafgjort i land

0

Japan var i overtal i mere end en halvleg mod Grækenland, men ind kom bolden ikke. Det sluttede 0-0, hvilket sender Colombia videre fra gruppen. 

Der var afgørende point på spil, da Japan og Grækenland krydsede klinger i gruppe C. Værst så det ud for Japan, der ville være ude af VM med et nederlag.

Japanerne dominerede størstedelen af første halvleg, hvor de dog ikke for alvor blev farlige. Et frispark fra Keisuke Honda var det tætteste de kom på et føringsmål.

Grækenland var flere gange tæt på at komme frem til gode chancer, men skarpheden manglede. Og kort før pausen blev betingelserne endnu svære for grækerne.

Konstatinos Katsouranis lavede for anden gang i kampen et frispark, som kampens dommer takserede til et gult kort. Det betød rødt kort og tidligt bad til den rutinerede midtbanespiller.

Japan havde nu mere end en halvleg til at få sejren i land, men det kneb med den afgørende aflevering. Og når japanerne endelig kom frem til de store chancer, blev de misbrugt.

Grækenland satsede på dødbolde, som de fik en del af i anden halvleg. Men heller ikke grækerne formåede at få nettet til at blafre, og derfor sluttede det hele, som det startede.

Med pointdelingen har både Japan og Grækenland stadig chancer for at gå videre til ottendedelsfinalerne. Det uafgjorte betyder også, at Colombia, der har seks point i gruppe C, er klar til knock-out-fasen.

Skriv en kommentar