Gylfi Sigurdsson sender Island på andenpladsen

0

Højst overraskende vandt Island på udebane 2-1 over Slovenien på to scoringer af Gylfi Sigurdsson. Det ser nu rigtig problematisk ud for Slovenien.VM fodbold

Island er ikke kendt for at spille med i toppen, når de spiller EM- og VM-kvalifikation. Men i gruppe E er Island kommet godt fra start.

De gode takter skulle fortsætte i aften, hvor det islandske mandskab skulle forsøge at stjæle point fra Slovenien, som har fået en forfærdelig start på VM-kvalifikationen.

Alligevel startede Slovenien bedst og førte 1-0 efter de første 45 minutter på et mål af den rutinerede Milivoje Novakovic.

Føringen holdt dog ikke lang tid i anden halvleg. Gylfi Sigurdsson fik nemlig udlignet efter 55 minutters spil til 1-1, hvilket ville være et fint resultat for Island.

Men gæsterne var ikke tilfredse, og med 12 minutter igen gjorde Gylfi Sigurdsson det til kampens slutresultat 2-1, som betyder, at Island i øjeblikket indtager andenpladsen i gruppe E – efter Schweiz.

Til gengæld kan Norge overhale Island iges, hvis de formår at slå Albanien i aften.

Derimod virker VM-slutrunden i Brasilien nu som en umulig opgave for Slovenien, som efter de første fem gruppekampe kun har fået skrabt tre point sammen.

Skriv en kommentar