Hareide: AC skal testes som alternativ til Kvist

0

Åge Hareide vil i de to kommende venskabskampe mod Panama og Chile teste Andreas Christensen på den defensive midtbane, da der ifølge landstræneren skal være alternativer til William Kvist.

Han har modtaget stor kritik, men FCK's William Kvist er stadig Åge Hareides foretrukne spiller på landsholdets defensive midtbane.

Alligevel vil Hareide i Danmarks to kommende VM-testkampe mod Panama og Chile forsøge sig med en ny mand på 6'er-positionen. Og det er Chelseas Andreas Christensen, som ifølge den danske landstræner kan spille på flere forskellige positioner.

"Han kan spille i centerforsvaret, han kan spille back, og han kan spille på den defensive midtbane," siger Hareide ifølge Ritzau og forklarer, hvorfor han vil forsøge sig med AC på den defensive midtbane:

"Vi vil helt sikkert prøve ham af på den defensive midtbane i de to kampe, vi har nu, for vi er nødt til at have flere alternativer end William Kvist til den position."

Samtidig hæfter Hareide sig ved, at den 21-årige Chelsea-komet tidligere i karrieren netop har optrådt på den defensive midtbane.

Danmark spiller de to venskabskampe mod Panama og Chile henholdsvis den 22. og 27. marts.

Skriv en kommentar