Hjulmand: Drømmepulje og skrækpulje til VM 2022

0

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Danmarks A-landstræner Kasper Hjulmand har over for DBU's Facebook-side fremhævet sin drømmepulje og sin skrækpulje. Se dem begge her.

I aften klokken 18:15 starter lodtrækningen til VM 2022-grupperne. Danmarks A-landstræner Kasper Hjulmand sætter ord på, hvilken pulje, han helst vil have og hvilken, han mindst vil have.

Du kan læse mere om VM-lodtrækningen her.

Drømmepulje:

Qatar
Danmark
Serbien
Canada

"Man skal passe på med at tro at Qatar er en overkommelig opgave. For det første, fordi det er et hjemmehold. For det andet, fordi de er samlet fra 1. juli og hele vejen frem til VM. Vi andre har fire dage, de har fire måneder. De laver træningslejre og spiller træningskampe op til. Det er en kæmpe fordel for dem," siger Kasper Hjulmand til DBU's Facebook-side og tilføjer:

"Serbien er et fantastisk hold, og bare fordi vi slog dem her, så synes jeg, at Serbien er ét af de bedste hold i det seedningslag, så jeg kunne godt tænke mig at undgå Serbien og Polen fra pot 3. Det er et enormt stærkt hold."

Skrækpulje:

Brasilien
Danmark
Polen
Cameroun / Ghana

"Der er noget mytisk ved Brasilien og Argentina i VM-sammenhæng. Et af mine yndlingshold var Brasilien i 1982. Der er noget fantastisk kvalitet i de to hold."

"Jeg kunne godt tænke mig at undgå et europæisk hold fra seedningslag fire, fordi uanset om det bliver Skotland eller Ukraine, så er det en anden type modstander. Serbien eller Polen helst ikke, men omvendt bliver det spændende, uanset, hvad der kommer op."

"Det er kæmpestort, at vi er blandt de 13 europæiske hold, som skal med til VM. Det er verdens største event. Vi glæder os til at se puljen, uanset, hvad der kommer."

Skriv en kommentar