Hjulmand: Føler mig ikke godt tilpas i Qatar

0

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

I forbindelse med aftenens VM 2022-lodtrækning, er landstræner Kasper Hjulmand i Qatar sammen med en række andre profiler fra DBU.

Kasper Hjulmand er i øjeblikket i Qatar i forbindelse med VM 2022-lodtrækningen, men den danske A-landstræner nyder ikke sit ophold.

Han indleder med at fortælle i et interview med TV 2 SPORT, at VM er verdens største event og en folkefest, men så tilføjer han:

"Den anden del er, at jeg ikke føler mig godt tilpas her. Jeg føler, at det er på det forkerte grundlag, de har fået tildelt VM-værtskabet. Der er mange ting ved den her proces, der ikke er snorlige – tværtimod," siger Kasper Hjulmand til TV 2 SPORT og uddyber:

"Det er følelsen af, at der er fundamentale forskelle på mennesker, og jeg har det helt personligt meget svært ved, at mennesker ikke bliver behandlet ligeværdigt."

Hjulmand føler, at han bliver taget som gidsel, og han forklarer, at det var noget, som han overvejede rigtig meget, inden han takkede ja til jobbet som dansk A-landstræner.

Han tilføjer dog, at han stadig mener, at danske fans skal tage til Qatar og støtte landsholdet, hvis man har muligheden for det.

"Fansene har den ret til at komme ned og støtte drengene. Det synes jeg. Vi skal passe på med at være en del af den propaganda, der kører fra styret. Det er nogle andre lag, der skal passe på det."

VM 2022 i Qatar sparkes i gang om præcist 234 dage. I aften er der lodtrækning til slutrunden, hvor Danmark altså er iblandt bowlerne.

Skriv en kommentar