Hollandsk legende: Spanien er favoritter

0

Den hollandske legende, Johan Cruyff, udpeger Spanien som favoritter til at tage sejren i VM-finalen på søndag mod Holland.

Den 63-årige fodboldlegende Johan Cruyff tror ikke på sine landsmænd i VM-finalen. Han mener således, at Spanien er favoritter til at tage titlen og har rosende ord til spaniernes spillestil.

”Den fodbold de spillede i går imod et stærkt Tyskland viser deres kvaliteter. Spanien, der er en kopi af FC Barcelona, er den bedste reklame for fodboldspillet. De spiller godt, ønsker at underholde og mestrer en offensiv form for fodbold. De har større chancer for at vinde,” udtaler Cruyff ifølge goal.com.

Cruyff, der i sin aktive karriere vandt VM-sølv med Holland i 1974, mener, at Holland ville have foretrukket at møde Tyskland i finalen.

”Alle hollændere foretrak at møde Tyskland i finalen af to fundamentale grunde. For det første fordi at de ønsker at slå Tyskland i finalen med tanke på finalen i 1974 (Vesttyskland slog Holland 2-1 i VM-finalen). For det andet er Spanien gode til at holde bolden i egne rækker, mens Holland, der i forhold til Tyskland er mindre imponerende rent fysisk, ved, at de ikke kan jagte bolden i alle 90 minutter.”

Skriv en kommentar