Hollywood-stjerne gæstede Soccer City

0

Hollywood-filmstjernen, Jessica Alba, besøgte det nye stadion Soccer City i Johannesburg. Alba er med i en hjælpeorganisation, som hedder 1GOAL.

28-årige Jessica Alba er kendt som Hollywood-skuespiller, men hun er også garant for at støtte gode formål.

Et af disse finder i øjeblikket sted i Sydafrika, hvor hun er ambassadør for projektet 1GOAL, som går ud på at hjælpe fattige børn til en bedre fremtid, med en god uddannelse blandt andet.

"Jeg havde et fantastisk ophold i Sydafrika. VM-slutrunden bliver ikke blot en turnering, som man vil huske, det bliver også et VM, hvor gode formål er i fokus," forklarer Alba til FIFA's hjemmeside.

VM-slutrunden i Sydafrika vil blive præget af kendisser og fodboldlegender, som vil støtte op omkring gode formål, hvor uddannelse er nøgleordet for de fleste.

Jessica Alba mødte Dr. Jordaan ved organisationskomitéen i hovedkvarteret i Johannesburg. Han forklarer, at VM er med til at øge fokusset på Afrikas problemer, og det betyder, at de får en hjælpende hånd fra mange nationer.

"Da vi ansøgte om, at blive værtsnation for VM, gjorde vi det også for at belyse problemerne i Sydafrika og Afrika, hvor økonomi og social arv er vigtigt," forklarer Dr. Jordaan og uddyber:

"Siden vi blev valgt som VM-værtsnation, har vi arbejdet på vores projekt, og vi har allerede kunnet se fremgang for børnene. 1GOAL-kampagnen har til formål, at sikre fremtiden for Afrikas børn, så de får en ordentlig uddannelse. Gennem fodbold er vi i gang med at forbedre Afrikas levevilkår."

Skriv en kommentar