Kroatien møder Danmark efter 2-1-sejr

0

Kroatien stillede op med ni ændringer i truppen, men sikrede alligevel en 2-1-sejr, der definitivt sendte dem videre til ottendedelsfinalen.

Allerede inden aftenens kampe var Kroatien sikre på videre avancement. Spørgsmålet var blot om det var som nummer et eller to i gruppen.

Derfor havde den kroatiske landstræner også foretaget ni ændringer i truppen, hvor kun Luka Modric og Ivan Perisic havde fået genvalg.

Island skulle derimod vinde kampen, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om videre avancement.

I den indledende fase af kampen var der ikke synderligt med chancer, men Island kom til en stor chance efter en halv times spil.

Et frispark blev affyret af Gylfi Sigurdsson, men det gode forsøg manglede den sidste skarphed, før den havde bragt Island foran.

Få minutter før pausefløjt var Alfred Finnbogason tæt på at score, men hans afslutning gik lige forbi stolpen og ind i sidenettet.

Kort inde i anden halvleg kom Kroatien så foran, da Milan Badelj kom løbende ind i feltet og flugtede bolden ind i netmaskerne ved at skyde bolden ned i jorden og forbi Islands keeper.

Island pressede på for at udligne, og i det 74. minut fik Island tilkendt et straffespark som Gylfi Sigurdsson sikkert sendte ind ved at knalde bolden op i højre hjørne til 1-1.

Kort inde i overtiden gjorde Kroatien dog det onde ved Island, da Ivan Perisic fra venstre side kom alene igennem, hvorefter han scorede til 2-1.

Island kom aldrig tilbage, og derved kunne Kroatien juble over en 2-1-sejr. Derfor ender Kroatien på førstepladsen i gruppen, hvilket betyder, at de nu skal møde Danmark i ottendedelsfinalen.

Skriv en kommentar