Kroatien cruisede sig til VM

0

I et ekstremt chancefattigt opgør sluttede det 0-0 mellem Grækenland og Kroatien. Resultatet betyder, at kroaterne er klar til VM efter samlet 4-1.

Der ventede Grækenland en stor opgave, da de i dag skulle forsøge at vende 4-1 til samlet sejr mod Kroatien, som havde været overlegne i de to nationers første opgør.

Det stod dog hurtigt klart, at grækerne ikke havde ideerne til at åbne kroaternes defensiv op. Det lykkedes således ikke værterne at komme frem til en eneste målchance i første halvleg.

Derimod havde Kroatien det klart bedste tilbud i løbet af de første 45 minutter, da Ivan Perisic kort før pausen fra lang afstand smadrede bolden på den ene opstander.

0-0 var stillingen ved halvtid.

Anden halvleg blev én lang ørkenvandring, hvor Grækenlands offensive mangler blev udstillet. De formåede på intet tidspunkt at true kroaterne, som ganske forståeligt virkede fint tilfredse med kampens forløb.

Efter 90 minutter med yderst få målchancer kunne den hollandske dommer Björn Kuipers fløjte den målløse playoff-kamp af.

Resultatet betyder, at Kroatien nok engang er at finde blandt de 32 deltagende VM-lande, mens playoff-runden altså blev endestationen for Grækenland.