Lallana skaffede England tre point til allersidst

0

England var millimeter fra at spille 0-0 mod Slovakiet - akkurat som de gjorde ved EM i Frankrig. Men dybt inde i overtiden afgjorde Adam Lallana sagerne for gæsterne. VM fodbold

England, der skuffede fælt ved EM i Frankrig, skulle på udebane mod Slovakiet i gruppe F forsøge at få en god start på VM-kvalifikationen.

For under tre måneder siden mødtes de to nationer ved EM, hvor Slovakiet via en stærk defensiv fik hevet 0-0 i land.

I aftes var denne historie tæt på at gentage sig, på trods af at de undertippede værter fik holdets forsvarskrumtap, Martin Skrtel, udvist efter 57 minutters spil.

England dominerede klart med både spilovertag og chancer, men alligevel skulle vi hen til det 95. minut, før Adam Lallana blev engelsk helt, da han scorede kampens enlige mål.

Dermed fik englænderne en pointmæssig perfekt start på VM-kvalifikationen, selvom det holdt hårdt.

Andetsteds i gruppe F tog Litauen imod Slovenien. Det lignede længe en sikker litauisk sejr, da værterne førte 2-0 indtil et kvarter før slutfløjtet.

Men slovenerne fik reduceret, og tre minutter inde i overtiden fik de såmænd også udlignet til 2-2, der blev kampens slutresultat.