Medie: Dansk VM-modstander vil hyre topmanager som ny landstræner

0

Ifølge The Australian vil Australien, som i øjeblikket står uden landstræner, forsøge at overtale den nuværende Zenit-træner Roberto Mancini til at stå i spidsen for Socceroos under VM i Rusland.

En af Danmarks kommende VM-modstandere i gruppe C, Australien, står uden landstræner, efter Ange Postecoglou forlod posten kort tid, efter at kvalifikationen var en realitet.

Derfor leder australierne i øjeblikket efter manden, der skal stå i spidsen for nationen under VM til sommer. Og nu dukker der et yderst interessant og velkendt navn frem på rygtebørsen.

Det er The Australian, som skriver, at det australske fodboldforbund går efter at ansætte Roberto Mancini, der udover en fortid som aktiv spiller for det italienske landshold også har et fornemt træner-CV, som bl.a. tæller klubber som Manchester City, Inter, Lazio og Galatasaray.

I øjeblikket er Mancini cheftræner i russiske Zenit St. Petersburg, men den 53-årige italiener har flere gange gjort det klart, at han søger nye udfordringer.

Australien kan dog få hård konkurrence, da Italien, som ligeledes mangler en landstræner, angiveligt også er interesserede i at hyre Mancini.

Skriv en kommentar