Morten Olsen takkede nej til landstrænerjob for dansk VM-modstander

0

I november sidste år blev Morten Olsen tilbudt jobbet som landstræner for Australien, som Danmark skal møde til VM. Han valgte dog at takke nej.

Danmark skal til VM 2018 møde Australien i gruppe C.

Manden, der sikrede australierne kvalifikationen til VM, Ange Postecoglou, valgte få dage, efter at VM-billetten var i hus, at trække sig fra jobbet som australsk landstræner.

Derfor skulle Socceroos på trænerjagt, og valget faldt i januar på den rutinerede hollænder Bert van Marwijk. Men faktisk kunne en dansk legende have fået jobbet - og dermed stået overfor Danmark til VM.

Morten Olsen, der stod i spidsen for det danske landshold fra 2000 til 2015, fortæller nemlig til TV2-programmet Meyerheim & stjernerne, at han i november blev kontaktet af det australske fodboldforbund med henblik på at blive landstræner for Australien.

"Det var som landstræner. Jeg blev bedt om at komme til samtale og vidste, at der var to trænere. Men jeg sagde nej. Det ville jeg ikke. Det havde været spændende for medierne, men nej, nej," fortæller Olsen.

I februar gjorde Olsen det klart, at han er færdig som fodboldtræner, og at han altså ikke kommer til at træne flere hold.

Australien skal til VM i Rusland møde Frankrig, Peru og Danmark.

Skriv en kommentar