Messi vil undgå Spanien i VM-gruppespillet

0

Lionel Messi håber på, at Argentina undgår at komme i samme VM-gruppe som Spanien, når der om en lille måned trækkes lod.

Trods store vanskeligheder lykkedes det på sidste spilledag for Argentina at booke billetten til næste års VM-slutrunde i Rusland.

Den 1. december er der så lodtrækning til VM-gruppespillet, og argentinernes store stjerne, Lionel Messi, ved godt, hvem han gerne vil undgå at møde.

"Jeg foretrækker at undgå Spanien i gruppespillet, fordi de er en meget vanskelig modstander," siger Messi ifølge Marca til TyCSports.

Barcelona-stjernen fortæller samtidig, at slingrekursen i VM-kvalifikationen har påvirket ham, når han efter endt landsholdstjeneste vendte tilbage til den catalanske storklub.

"Vi kunne ikke gå glip af VM, men vi led. Hver gang jeg kom tilbage til Barcelona, regnede jeg altid på, hvad der skulle til for, at vi kunne kvalificere os."

Når FIFA trækker lod til VM, er Argentina placeret i første seedningslag, mens Spanien er at finde i seedningslag nummer to, hvorfor de to stormagter altså kan risikere at tørne sammen allerede i gruppespillet.

 

Skriv en kommentar