Neymar og Firmino sænkede Mexico

0

Brasilien er klar til kvartfinalen ved VM efter en 2-0-sejr over Mexico. Målene blev sat ind af Neymar og Roberto Firmino.

Her til eftermiddag skulle Brasilien og Mexico mødes i VM's femte ottendedelsfinale.

De undertippede mexicanere startede bedst, og flere gange var de yderst nærgående. Men det var det brasilianske mandskab, som var tættest på første gang.

Efter 25 minutters spil satte Neymar sin direkte oppasser af og kom ind i det mexicanske felt. Men Brasiliens superstjerne måtte se Guillermo Ochoa snuppe forsøget fra nært hold.

Trods optræk til flere chancer i begge ender kom ingen af holdene på tavlen før pausen, og derfor var stillingen 0-0 efter de første 45 minutter.

Anden halvleg startede med en stor brasiliansk chance, men selvom Philippe Coutinho kom fri inde i det mexicanske felt, kunne han ikke passere Ochoa.

Mexicos keeper kunne dog ikke gøre noget få minutter senere, da Willian snød størstedelen af det mexicanske forsvar og lagde bolden ind foran målet, hvor Neymar kom glidende og sendte den i nettet til 1-0.

Knap ti minutter efter føringsmålet var det tæt på 2-0, da Paulinho blev spillet fri tæt under mål, men nok engang agerede Ochoa redningsmand.

Generelt tydede det mere på 2-0 end på 1-1, og selvom Mexico prøvede og prøvede blev det aldrig rigtig farligt. Og så lukkede Brasilien ellers kampen to minutter før tid.

Neymar blev sendt alene igennem med Ochoa, men PSG-stjernens afslutning blev reddet af Mexicos keeper, men returen røg lige ud i fødderne på indskiftede Roberto Firmino, som sikkert scorede til 2-0.

Dermed var løbet kørt for Mexico, som for syvende VM-slutrunde i træk må rejse hjem efter ottendedelsfinalen.

Derimod er Brasilien nu klar til kvartfinalen, hvor de skal møde enten Belgien eller Japan.

Skriv en kommentar