Nulløsning sender Ecuador ud

0

Trods gode chancer i begge ender endte opgøret mellem Ecuador og Frankrig 0-0. Da Schweiz samtidig slog Honduras, er Ecuador færdige ved VM. Frankrig snupper førstepladsen. 

Gruppe E skulle her til aften afgøres, og det lignede en svær opgave for både Ecuador og Honduras at gå videre til ottendedelsfinalerne.

Frankrig, derimod, skulle kun bruge et enkelt point mod Ecuador for at vinde gruppen. Og i første halvleg virkede franskmændene fint tilfredse med en pointdeling. Meget sjældent var Les Bleus nærgående.

Heller ikke Ecuador formåede at skabe det store, så derfor sluttede 45 halvkedelige minutter 0-0. I den anden gruppekamp førte Schweiz 2-0 over Honduras ved pausen.

Ecuador skulle frem på banen og jagte føringen, men efter blot fem minutters spil blev chancerne forringet, da Antonio Valencia efter en hård stempling modtog direkte rødt kort og måtte forlade banen.

Frankrig dominerede herefter mere og mere af spillet, men flere gange var ecuadorianerne farlige på lynhurtige kontraangreb.

De blev dog ikke udnyttet til scoringer, og da Frankrig heller ikke kunne få omsat deres mange chancer i anden halvleg til mål, sluttede kampen, som den var startet.

Frankrig fik derved det nødvendige point, der gør, at de vinder gruppe E. De skal i ottendedelsfinalen møde Nigeria.

Til gengæld er VM ovre for Ecuador, der ender på tredjepladsen i gruppen med fire point. Schweiz, der slog Honduras 3-0, snupper andenpladsen og skal op imod Argentina.

Skriv en kommentar