Odds-analyse: Sydafrika – Mexico

0

Den første VM-kamp, der bliver foretaget en spil-analyse af, er naturligvis åbningskampen ved VM mellem Sydafrika og Mexico.

Alle har glædet sig til denne dag, det er nu festen går i gang. Åbningskampen består traditionelt af værtslandet mod en af deres gruppekonkurrenter, som i dagens anledning er blevet Mexico. Lad mig sige fra start.

Jeg mener ikke, at der er stor forskel på disse to hold. Sydafrika har i den grad forbedret sig som hold set over det sidste halvandet år. Især med deres imponerende præstation under Confederations Cup.

Mexico har været utroligt svingende. Jeg vil heller ikke lægge skjul på, at Mexico mand for mand er et bedre hold, men deres sammenspil, vil jeg ikke se som værende lige så godt som Sydafrikas. Sydafrika har hele verdens øjne rettet mod dem i dag og det er nok denne kamp, hvor de skal forvente flest seere (med mindre de skulle gå videre fra gruppespillet).

Derfor er opbakningen selvfølgelig massiv, og det kan give dem det ekstra boost, der er behov for. Jeg vil dermed ikke dvæle ved 1-x-2-bet på denne kamp. Jeg mener simpelthen, at det er for usikkert. Et skud i tågen kunne være uafgjort.

Jeg har i stedet valgt at kigge lidt på holdenes målomsætning. Hvis man fx ser på Sydafrikas seneste testkamp mod Danmark, så var det tydeligt at deres forsvar, fungerer rigtig godt, men at deres angreb ikke kan nedbryde hvilken som helst defensiv. Og lige netop Mexico har en skræmmende god defensiv, anført af Barcelona-spilleren Rafael Marquez.

Mexico er dog et stærkt offensivt hold, med mange forskellige heste at spille på. Især den nye Manchester United-angriber Javier Hernandez er værd at have øjnene på i dag, om han kan gøre forskellen er svært at sige, eftersom jeg nok ikke er den eneste med begrænset kendskab til den kun 22-årige bomber.

Jeg vælger at spille kampen til under 2,5 mål, altså at der maksimum bliver scoret to mål. Ikke nok det understøtter min hypotese om at uafgjort er en mulighed (enten i form af 1-1 eller 0-0), så skal det også ses som et afkom af at holdene først skal spille sig ind i turneringen, og inden tør satse hele butikken på en dag som i dag.

Odds: Under 2,5 mål

Set til 1.57 hos Expekt.com

Skriv en kommentar