Odds-analyse: Sydkorea – Grækenland

1

Sydkorea og Grækenland spiller om kort tid deres første VM-gruppespilskamp i gruppe B. Her er vores odds-analyse af kampen.

Her står vi overfor endnu en tæt kamp og tilmed første kamp i gruppe B. Endnu engang kan man hurtigt konstatere at det bliver en tæt kamp. Begge hold har haft en svingende optakt til VM, Sydkorea med de seneste to kampe tabt, mens Grækenland heller ikke har fået en sejr de seneste tre kampe.

Sydkoreas form bevidner dog om langt bedre spil, blandt andet tabte man kun 1-0 til Spanien og så vandt man 2-0 over Elfenbenskysten. Grækenland derimod måtte både se sig besejret af mindre nationer som Paraguay og Senegal, mens man kun hentede uafgjort mod Nordkorea.

Hvis man ser på bookmakernes tendens, så er de alle enige i at det bliver en uhyre tæt kamp, dog udnævner alle Grækenland som smal favorit. Og der skal da ikke herske tvivl om at Grækenland mand for mand har et bedre hold, men Sydkorea har den ukendte faktor, som blandt andet også Nordkorea har.

Hold med mange ukendte spillere, der dog har opbygget så tæt et samarbejde på banen, at det får den til at se bedre ud som hold, end spillernes kvaliteter egentlig berettiger til. Der er dog stjerner at spotte på det sydkoreanske landshold, blandt andet Manchester United stjernen Ji-Sung Park, og midtbanemanden Park Chu-Young, der desuden er udnævnt til slutrundens klogeste spiller med en IQ på 149, hvilket er en IQ under 1% af verdensbefolkningen kan prale med.

Min udmelding er dog klar, jeg tror på Sydkorea sejr over Grækenland. De har sammenholdet, de har individualisterne. Efter det græske landshold har gennemgået et generationsskifte, tror jeg ikke på at de kan modstå det sydkoreanske sammenhold.

Odds: Sydkorea-sejr

Set til 2.88 hos bet365

1 kommentar

  1. Tak for endnu en rigtig odds. – Ærgerligt, du ikke ramte Frankrig i går, men jeg må indrømme, at du til trods for den, ser ud til at være meget garvet, hvad angår odds.

    Jeg ser frem til dine andre odds under VM-slutrunden. : -)

Skriv en kommentar