Olsen: Det sværeste i trænerkarrieren

0

Danmarks landstræner, Morten Olsen, beskriver sin udtagelse af Danmarks VM-trup som den sværeste beslutning i sin trænerkarriere.

Morten Olsen har fravalgt fire spillere forud for VM-slutrunden i Sydafrika. Olsen har fravalgt Kim Christensen, Michael Silberbauer, Michael Krohn-Dehli og Morten "Duncan" Rasmussen.

Landstræneren har ikke ønsket, at uddybe sine fravalg, men overordnet set, har det været trænerkarrierens sværeste beslutning, siger Olsen.

"Det har været det sværeste budskab at skulle videregive nogle spillere i hele min trænerkarriere. Jeg ved, hvor stort VM er, og de fortjener ikke at blive sorteret fra, der er regler for, hvor mange spillere, vi kan have med, og som sportslig ansvarlig er det min beslutning og mit ansvar at videregive den," forklarer Morten Olsen til DBU's hjemmeside.

Den danske VM-trup forlader København, for at drage til Zürich i aften klokken 20.00, og derefter vil man tage rejsen til Johannesburg i Sydafrika, hvor man forventer, at ankomme klokken 9.10 lørdag morgen.

Skriv en kommentar