Hans Brun Larsen: Disse 23 spillere skal til VM

7

Den tidligere ungdomslandstræner, Hans Brun Larsen, lufter sine meninger omkring, hvilke spillere, der skal med til VM 2010 for Danmark.

Hans Brun Larsen, der blandt andet er tidligere ungdomstræner hos DBU, mener ikke, at de talentfulde spillere, Christian Eriksen eller Mathias "Zanka" Jørgensen skal med til VM i Sydafrika til sommer.

"De er for "grønne" endnu. Og derfor kan de ikke fastholde eller forbedre holdets præstation i kamp," indleder han over for VM-guide.dk.

Samtidig ærgrer det Hans Brun Larsen, at både Leon Andreasen og Peter Løvenkrands har meldt fra. Andreasen har været nødsaget til at opgive VM-drømmen, grundet en skade.

Mens Peter Løvenkrands, der har nettet stort for sin klub Newcastle, har derimod bevidst frabedt sig en VM-udtagelse, fordi han mistede sin far i januar måned, og derfor behøver et pusterum.

Hans Brun Larsen mener, at adgangskriterierne til VM-truppen bør være følgende:

"De udtagne skal kunne gå ind på holdet, og fastholde eller forbedre holdets præstation i kamp."

VM-guide.dk har samtidig bedt den tidligere ungdomslandstræner om, at udpege de spillere, som han mener, der skal finde vej til den endelige VM-trup, der udtages senere på eftermiddagen.

“Blandt mine 23 udvalgte, er Patrick Mtiliga og Morten "Duncan" Rasmussen muligvis de største overraskelser,” forklarer Hans Brun Larsen til VM-guide.dk.

Hans Brun Larsens VM-trup 2010:

Målmænd: Thomas Sørensen, Stephan Andersen, Kim Christensen.

Forsvaret: Lars Jacobsen, William Kvist, Simon Kjær, Daniel Agger, Per Krøldrup, Michael Jakobsen, Patrick Mtiliga.

Midtbanen: Christian Poulsen, Daniel Jensen, Jon Dahl Tomasson, Michael Silberbauer, Martin Jørgensen, Jakob Poulsen, Hjalte Nørregaard.

Angrebet: Nicklas Bendtner, Dennis Rommedahl, Jesper Grønkjær, Thomas Kahlenberg, Søren Larsen, Morten "Duncan" Rasmussen.

Jokerne (Som muligvis er med i bruttotruppen): Kevin Stuhr Ellegaard, Martin Albrechtsen, Mikkel Thygesen, Mikkel Beckmann, Martin Vingaard, Jonas Borring, Michael Krohn-Dehli.

7 kommentarer

 1. Jeg tror nu også Christian Eriksen er med i den 30 mand store bruttotrup. Derudover forstår jeg ikke helt hvad Jon Dahl laver i kategorien midtbane, når Kahlenberg fistrer rundt i angrebskategorien.

 2. Christopher den

  Han udtaler jo at zanka og eriksen ikke skal med fordi at de ikke er modne nok endnu hvis du gider at læse ordenligt efter
  selvom jeg selv mener at en spiller der har imponeret så meget i ajax skal med, det er også godt med noget ungdom i stedet for hele tiden at tænke på rutine..

 3. Nima Pour den

  Målmænd: Sørensen, B. Jensen, Christiansen. (3)

  Forsvar: Jacobsen, Kvist, Agger, Kjær, Krøldrup, Zanka, Lumb, Mtiliga. (8)

  Midtbane: C. Poulsen, D. Jensen, Kahlenberg, Eriksen, Tomasson, Rommedahl, Grønkjær, Løvenkrands. (8)

  Angreb: Bendtner, Duncan, Larsen, Junker. (4)

  KUN 4 SAS Liga spillere (Christiansen, Kvist, Zanka, Grønkjær).

  Holdopstilling

  Christiansen

  Jacobsen Kjær Agger Lumb

  Poulsen D. Jensen

  Eriksen Kahlenberg

  Bendtner Løvenkrands

 4. Nima Pour..

  Har du overhovedet fulgt med det sidste års tid?
  Hvorfor skal en målmand, som har stået 3-4 kampe i løbet af det sidste halve år stå på mål ved en slutrunde?
  Lumb har fået en kamp i foråret. Kahlenberg får heller ej meget spilletid. At foretrække dem fremfor spillere, som har spillet fast i måske mindre klubber, men er mindst ligeså gode spillere er jo helt hul i hovedet.
  Løvenkrands har sagt nej til landsholdet pga. han skal have styr på sit private liv efter hans far døde her i vinters, hvis jeg ikke husker helt forkert.

  Men tydeligvis et løvehjerte, som har været i gang.. Objektivt kan din udtagelse ikke just siges at være. Nemt at sige nu, hvor truppen er udtaget, men Brøndby-mænd skal man kigge længe efter hos dig.. Så din fodboldforstand er da hvert fald mindre end Hans Brun og han er ikke just kendt for altid at komme med lige smarte kommentarer og generelt ikke have hovedet med, når han udtaler sig til pressen.

 5. Puh-ha, ham Brun udtaler sig konstant negativt om Eriksen; det er vist blevet en besættelse. Han argumenterer bare med “han er for grøn…” uden nødvendigvis at vide noget konkret. Hvis han har nerver til at spille for Ajax må han da også kunne klare landsholdet, eller i det mindste få sin chance (hvilket han også sikkert får, da det er MORTEN OLSEN, der er træner). Brun har sikkert ondt i røven over, det ikke er nogle af hans egne ungdomsspillere, der er udtaget.

Skriv en kommentar