Optakt: Nigeria – Bosnien-Hercegovina

0

Nigeria - Bosnien-HercegovinaI gruppe F støder Nigeria og Bosnien-Hercegovina sammen i dagens sidste VM-kamp. Nigeria kan sparke sig tæt på ottendedelsfinalerne med en sejr.

Fokus på holdene:

Nigeria:

Efter en skuffende indsats mod Iran, hvor Nigeria kun fik 0-0, er der pres på afrikanerne. En sejr vil være vigtig, da sidste opgør er mod verdensstjernerne fra Argentina.

Men som sagt var spillet ikke prangende mod Iran, og hvis ikke det bliver forbedret til nattens kamp, er et nederlag til bosnierne mest sandsynligt.

Bosnien-Hercegovina:

Bosnien-Hercegovina kom rigtig skidt fra start i deres første VM-kamp ved at komme bagud efter to minutter. Men et nederlag på 2-1 til Argentina kan man ikke klage over.

Bosnierne levede en god indsats, og de er blandt eksperterne favoritter til at vinde opgøret mod de afrikanske mestre fra Nigeria.

Fakta:

Bosnien-Hercegovina har aldrig deltaget ved en VM-slutrunde før. Derfor er det første VM-kamp nogensinde, som de to lande spiller imod hinanden i nat.

Ingen spillere var indblandet i flere scoringer i VM-kvalifikationen end Bosnien-Hercegovinas Edin Dzeko (10 mål og fire assists).

Bosnien-Hercegovina havde i åbningskampen mod Argenting flere skud mod mål end Messi og co.

Fire sejre, fire nederlag og en uafgjort har Nigeriat opnået i kampe ved tidligere VM-slutrunder mod europæiske nationer.

Seneste nyt om holdene:

Nigeria:

Godrey Oboabona måtte udgå i Nigerias kamp mod Iran med en skade, og han kommer heller ikke på banen mod bosnierne.

Bosnien-Hercegovina:

Sejad Salihovic måtte sidde over i Bosnien-Hercagovinas første kamp mod Argentina, og han er den eneste tvivlsomme spiller hos VM-debutanterne.

 Hold øje med:

Emmanuel Emenike (Nigeria): Den tidligere Spartak Moskva-angriber var ret anonym mod Iran, men han er en giftig målsorer, der kan skabe chancer på egen hånd. Han vil formentlig få mere plads i nattens kamp.

Edin Dzeko (Bosnien-Hercegovina): Manchester City-angriberen er ”Bosniens Messi”, som deres landstræner har udtalt. Mod Nigeria er Dzeko igen manden, der skal score målene for Balkan-nationen.

Forventede startopstillinger:

Nigeria:

Enyeama

Ambrose – Omeruo – Yobo – Oshaniwa

Onazi – Mikel

Musa – Azeez – Moses

Emenike

Bosnien-Hercgovina:

Begovic

Mujdza – Bicakcic – Spahic – Kolasinac

Besic – Hajrovic

Pjanic – Misimovic – Lulic

Dzeko

Praktisk information:

Kampens dommer: Peter O Leary (New Zealand)

Stadion: Arena Pantanal, Cuiaba

Spille-tidspunkt: 24:00

Vises på: DR1

Skriv en kommentar