Optakt til VM-testkamp: Danmark – Senegal

0

Danmark skal i aften spille den sidste kamp på dansk grund, før turen går til VM i Sydafrika. Aftenens modstander er Senegal.

Det danske landshold skal i aften spille deres sidste kamp, inden de tager af sted til Sydafrika, hvor de derefter vil spille endnu en VM-testkamp mod værterne Sydafrika.

Modstanderen i aften er Senegal, og Danmark har naturligvis haft interesse i at møde Senegal, fordi de minder om VM-modstanderen Cameroun, når man kigger på spillestilen og tempoet i kampene.

"Vi valgte Senegal, fordi de har nogle fysiske, men også individuelle kvaliteter, som kan hjælpe os frem mod kampen mod Cameroun," siger Morten Olsen til Ritzau.

Aftenens landskamp bliver spillet i Aalborg på Energi Nord Arena, men interessen fra de danske fans, har ikke været prangende. Således lød beskeden i morges, hvor der fortsat var 2.800 billetter tilbage, på trods af, at der kun kan sidde 14.000 tilskuere på stadion, og det er altså mere end dobbelt så lidt som Danmarks nationalstadion Parken med sine 38.065 tilskuerpladser.

Danmark har mødt Senegal en gang tidligere, og det skete ved VM i 2002, hvor holdene var placeret i VM-gruppe A. Resultatet af denne kamp blev dog kun 1-1, hvor Jon Dahl Tomasson scorede for danskerne på et straffespark efter 16 minutter, mens Salif Diao i det 52. minut fik udlignet.

Danskerne tabte deres seneste kamp mod Østrig i den første VM-testkamp i år, da kampen endte 2-1 i østrigernes favør på deres hjemmebane. Nicklas Bendtner stod for den danske scoring efter 17 minutter. Fem minutter forinden havde Franz Schiemer gjort det til 1-0, mens Roman Wallner scorede sejrsmålet efter 37 minutter.

Kampen mod Senegal bliver fløjtet i gang i aften klokken 20.15 på Energi Nord Arena i Aalborg.

VM-guide.dk’s bud på kampen:

Det danske landshold bør være enormt opsatte på at vise, hvad de har at byde på forud for VM-slutrunden. Ydermere vil landstræner Morten Olsen i morgen udtage sin endelige VM-trup på 23 spillere, hvilket vil sige, at de danske spillere sandsynligvis vil præstere deres ypperste for at overvise Olsen om, at de skal med til VM.

Vi tror, at den store motivation hos spillerne ved at komme med til VM, vil kunne ses i aften på hjemmebane, og derfor tror vi, at Danmark vinder 2-0 mod Senegal.

Skriv en kommentar