Overblik: Dagens VM-kvalkampe, gruppe F

0

VM-guide.dk giver dig her overblikket over, hvordan det er gået i de ni europæiske VM-kvalifikationsgrupper, som er spillet her til aften. Portugal

Gruppe F

Israel – Portugal 3-3

Dagens første VM-kvalkamp stod mellem Israel – Portugal, der spillede 3-3 efter en højdramatisk kamp, hvor det lykkedes portugiserne at udligne i overtiden. Ikke meget tydede på point til gæsterne, da Israel med 20 minutter igen bragte sig på 3-1. Men et flot comeback sikrede som bekendt Portugal det ene point, der betyder, at de står på á point med Israel på andenpladsen. Til gengæld virker førstepladsen tabt, da Rusland med en sikker over Nordirland i morgen kan bringe sig hele syv point foran Portugal. Derfor skal portugiserne koncentrere sig om at skubbe Israel væk fra den playoff-givende andenplads i gruppe F.

Luxembourg – Azerbaijan 0-0

Bundkampen i gruppe F blev lige så kedelig, som de fleste sikkert havde regnet med. Ingen mål blev scoret, hvorfor kampen endte, som den startede. Hverken Luxembourg eller Azerbaijan vil på nogen måde have en chance for at komme i nærheden af Rusland, Portugal og Israel i gruppe F.

Nordirland – Rusland (spilles lørdag)

Skriv en kommentar