Optakt: VM-kval, Europa – gruppe G

0

VM-guide.dk varmer – igen – op til aftenens VM-kvalkampe ved at kigge alle de ni europæiske kvalifikationsgrupper igennem. VM-trofæ

Optakt:

Bosnien-Herzegovina og Grækenland kæmper en tæt kamp om førstepladsen i gruppe G, mens Slovakiet, trods den overraskende sejr over bosnierne i fredags, formentlig må nøjes med tredjepladsen. De tre L-lande, Letland, Litauen og Liechtenstein kommer ikke i nærheden af at spille nogen afgørende rolle i gruppen.

Dagens kampe:

Slovakiet – Bosnien-Herzegovina

I aften er det Slovakiets sidste chance for at blande sig helt i toppen af gruppe G. Hjemmekampen mod Bosnien-Herzegovina skal simpelthen vindes, så hullet til bosnierne bliver formindsket til ét point. Bosnien har også brug for sejren, da et pointtab formentlig vil betyde, at Grækenland overtager førstepladsen.

Grækenland – Letland

Efter bosniernes pointtab i fredags kom Grækenland op på á point med Bosnien-Herzegovina, og som tidligere nævnt kan Grækenland overtage gruppe G’s førsteplads, hvis Balkan-nationen igen i aften taber point. Det kræver dog, at grækerne formår at slå Letland i aften, hvilket også bør ske. Grækenland er en langt bedre nation, og letterne har ikke noget at spille for.

Litauen – Liechtenstein

En kamp, der ikke kræver noget fokus. Ingen af holdene har noget at spille for.

Skriv en kommentar