Peru ødelagde Australiens VM-håb

0

Peru var effektive, da de mødte Australien i den anden gruppekamp i gruppe C. Peru vandt 2-0 over australierne.

Tirsdag eftermiddag skulle Danmarks gruppe C afgøres, hvor danskerne stod med gode kort på hånden, mens Australien var tvunget til at vinde mod Peru for at have en matematisk chance for at gå videre. Peru havde derimod kun æren at spille for.

Kampen startede roligt ud med Australien mest på bolden i den indledende fase, men så lidt ud af ingenting kom Peru på måltavlen.

Angriberen Guerrero trak ud på venstrekanten, hvor han slog et indlæg modsat over til en fremadstormende Carillo, der på flotteste vis afsluttede fladt, så bolden gik ind til 1-0 til Peru.

I det 25. minut var Guerrero tæt på at udbygge føringen, men hans afslutning manglede skarphed.

Mod slutningen af de første 45 minutter havde Australiens Mooy et farligt frispark på kanten af feltet, som han sendte ind til Sainsbury, der kom til en hovedstødsafslutning, men forsvareren kunne ikke få bolden i nettet.

Dermed gik Peru til pause med en 1-0-føring.

Fem minutter inde i anden halvleg kom Guerrero så endelig på tavlen. Peru kom i en hurtig omstilling, hvorefter den rutinerede angriber kunne score til 2-0 efter en flot assist af AaB-spilleren Flores.

2-0-målet fik Australiens landstræner van Marvijk til at skifte friske kræfter ind, hvor både Tim Cahill og Daniel Arzani kom på banen.

Australiens Behich var tæt på at reducere efter et hjørnespark, da der var spillet en times tid, men hans afslutning gik forbi målet.

Australierne formåede aldrig at svare igen, og derfor kunne Peru rejse hjem med en 2-0-føring i kufferten.

Peru ender på tredjepladsen i gruppe C, mens Australien med blot et enkelt point ender på fjerdepladsen.

Skriv en kommentar