Ronaldo sendte Marokko ud af VM

0

Cristiano Ronaldo blev med sin scoring allerede i kampens fjerde minut matchvinder, da Portugal vandt 1-0 over Marokko, som dermed er færdige ved VM.

Anden runde af gruppe B blev sparket i gang klokken 14:00 på Luzhniki i Moskva med et opgør mellem Portugal og Marokko.

Portugiserne fik en drømmestart og kom allerede i front efter fire minutter. Efter et kort hjørnespark slog Joao Moutinho bolden ind i hovedet på Cristiano Ronaldo, som kraftfuldt headede den i nettet til 1-0.

De undertippede marokkanere lagde sig dog ikke ned. Tværtimod spillede de frisk til, og efter 11 minutter var de tæt på udligne, da Mehdi Benatia kom højest efter et hjørnespark, men Rui Patricio reddede.

Trods optræk til en del marokkanske chancer var det Portugal, der seks minutter før pausen var tæt på 2-0, da Goncalo Guedes blev spillet fri. Munir i Marokkos mål fik dog fornemt snuppet forsøget.

Stillingen efter de første 45 minutter var 1-0 til Portugal, selvom Marokko havde vist tænder flere gange.

Marokkanerne fortsatte de lovende takter i begyndelsen af anden halvleg, og efter 56 minutter troede næsten alle på stadion, at udligningen var en kendsgerning.

Et frispark blev slået ind i panden på Younes Belhanda, der fik dirigeret bolden mod mål. Men på fantastisk vis kom Patricio ned og fik reddet til hjørnespark.

Minutterne gik i anden halvleg, og Marokko fik sværere ved at producere chancer. I den modsatte ende var Portugal sjældne gæster, og de virkede fint tilfredse med at køre 1-0-sejren hjem.

I kampens sidste minutter kom både Hakim Ziyech og Benatia frem til et par fine muligheder, men ingen af dem kastede en scoring af sig.

Derfor sluttede det hele med en portugigisk 1-0-sejr, som sender Marokko ud af VM.