Rusland fik uafgjort trods Akinfeev-drop

0

En halvkedelig affære i gruppe H mellem Rusland og Sydkorea sluttede 1-1. Kampen vil blive husket for et stort drop af Igor Akinfeev.

I gruppe H sluttede Rusland og Sydkorea dagen af med en interessant kamp, der på forhånd kunne ligne kampen om andenpladsen.

Kampens første chance tilfaldt Sydkorea, da holdets offensive profil, Heung-Min Son, brød igennem og fik trykket af. Desværre for sydkoreanerne gik forsøget et par meter over Igor Akinfeevs mål.

Rusland bed også fra sig i første halvleg, selvom de ikke for alvor blev farlige. Det gjorde Sydkorea til gengæld efter den halve time.

Ja-Cheol Koo fik plads og trykkede af fra distancen, og da skudet ramte en russisk forsvarsspiller, blev Akinfeev snydt. Bolden susede dog akkurat udenom stolpen til hjørnespark.

En tam første halvleg sluttede uden scoringer. Begge mandskaber virkede bange for at tabe den vigtige åbningskamp.

Det blev ikke meget bedre efter pausen, hvor der stadig var langt mellem chancerne. Og der skulle også et kæmpe målmandsdrop til at åbne målscoringen.

Midtvejs i anden halvleg forsøgte Sydkoreas Keun-Ho Lee sig fra distancen med et halvsvagt forsøg. Men til stor forundring fik Akinfeev fumlet bolden ind i eget net til asiatisk føring.

Der skulle dog ikke gå lang tid, før russerne fik udlignet. Efter klumpspil i Sydkoreas felt havnede bolden hos netop indskiftede Aleksandr Kerzhakov, der bragte Rusland tilbage i opgøret.

Efterfølgende virkede begge hold igen tilfredse med det ene point, og der blev ikke scoret yderligere. Derfor sluttede opgøret 1-1.

Næste opgave for Rusland er et møde med Belgien, der vandt tidligere i dag, mens Sydkorea skal op imod gruppe H’s nuværende bundhold, Algeriet.

Skriv en kommentar