Sisto sikrede snæver dansk sejr over Panama

0

Uden at imponere vandt Danmark VM-testkampen over Panama med 1-0 på en scoring i anden halvleg af Pione Sisto. Panamas Blas Perez fik kort forinden rødt kort.

Der var VM-opvarmingskamp på menuen, da Danmark her til aften på Brøndby Stadion tog imod Panama, som for første gang i nationens historie er VM-klar.

Efter en forholdsvis stille indledning på kampen burde danskerne have bragt sig i front efter 12 minutters spil, da Nicolai Jørgensen trak ned i banen og spillede Yussuf Poulsen helt fri.

Desværre var Leipzig-angriberen, som ikke er den store målsluger, uskarp, da han skulle afslutte, og Panamas rutinerede keeper Jaime Penedo fik afværget.

Generelt var første halvleg en langgaber, hvor Danmark ikke kunne få spillet til at flyde. Først to minutter før pausen brændte det igen på i gæsternes defensiv.

Efter fine kombinationer endte bolden på højrekanten, hvor Christian Eriksen slog et præcist indlæg ind i pandebrasken på Jørgensen, som dog slet ikke fik ordentlig træf på bolden.

Derfor var stillingen 0-0 efter de første 45 minutter.

Danskerne kom bedre ud til anden halvleg, men det kneb stadig med at producere de helt store chancer. Først efter en times spil blev det for alvor farligt igen.

Thomas Delaney hamrede til bolden fra distancen, og Penedo kunne kun halvklare. Returen røg ud i fødderne på Jørgensen, der nok engang manglede skarpheden, hvorfor bolden røg forbi kassen.

Fem minutter senere blev de danske arbejdsbetingelser væsentligt bedre, da Panamas store stjerne, angriberen Blas Perez, gik alt for voldsomt ind i en duel med Kasper Schmeichel. Det kostede Perez et direkte rødt kort.

Nu blev der mere plads til Danmark, som også kun skulle bruge få minutter i overtal, før 1-0-scoringen kom. Efter fikse kombinationer omkring Panamas felt havnede bolden hos Pione Sisto, som fik listet bolden i nettet med sin første scoring i den rød-hvide landsholdstrøje.

Danmark dominerede resten af kampen, uden at det kastede yderligere scoringer af sig. Og da Panama heller ikke bed nævneværdigt fra sig, endte det hele 1-0 til Åge Hareides tropper.

Derfor fik danskerne en snæver sejr, selvom spillet i størstedelen af kampen ikke var imponerende. Næste VM-testkamp er på tirsdag, hvor Chile er modstanderen på Aalborg Portland Park.

Skriv en kommentar