Spanske medier i oprør efter 5-1-nederlag

0

Det er dagen derpå for Spaniens ydmygelse ved VM 2014 mod Holland. Spaniens chok-nederlag på hele 5-1 vækker stor kritik i de spanske medier.

Marcas overskrift: VM-ydmygelse

"En bold i dybden fandt igen hullet i Spaniens bagkæde. Van Persie ydmygede sin direkte markering Sergio Ramos, Gerard Pique ophævede offsiden - og med et kraftfuldt hovedstød efterlod van Persie Casillas forstenet i midten af feltet. Det blev begyndelsen på nedturen i Salvador de Bahía," skriver avisen ifølge BT om udligningen til 1-1 efter 44 minutter af Hollands angriber Robin van Persie.

El Pais' overskrift: VM-nedsmeldning

"Spanien blødte, var dårlige i alle kæder og endte på gulvet som en karklud. Casillas var dårligere end den værste skygge af sig selv, Ramos var ikke Ramos og Iniesta var ikke Iniesta. Costa var ikke løsningen, og Casillas var katastrofal dyr. Det var mere end en dårlig eftermiddag: Kampen var ren terror."

Sportssiden, AS, skriver, at kampen var "mestrenes værste mararidt", og peger ligeledes på Casillas som én af de største årsager til nederlaget.

"Mine damer og herrer, vi har mistet en engel. Vi har stadig stjernen på trøjen, men vi mistede den gode stjerne, som hjælper med at vinde titler. Hvis du vil, kan du torturere dig selv ved at se Casillas fejl ved det fjerde mål. Hans fiasko symboliserer sammenbruddet. Den spiller, der har beskyttet os i seks år med en blanding af held og talent, har efterladt os i ingenmandsland."

I Spaniens næste kamp ved gruppe B, skal de møde Chile. Det møder finder sted den 18. juni. I deres sidste kamp i runden møder de Australien. Det opgør finder sted den 23. juni.

Skriv en kommentar