Spilforslag: Argentina vs Australien

0

Argentina vs AustralienArgentina og Australien spiller den anden kamp ved ottendedelsfinalerne. Læs spilforslag til opgøret her.

Oddsforslag 1: Argentina-sejr (-2)

Odds: 2.75 hos Cashpoint

Kort analyse: Vi tror, at Argentina henter en storsejr over Australien. Messi og di Maria vil sætte sig på begivenhederne og slå fast, at de er en seriøs udfordrer til at vinde VM-trofæet. Derfor kan vi sagtens forestille os, at de vinder 3-0 eller mere.

Oddsforslag 2: Over 2,5 mål

Odds: 1.75 hos Cashpoint

Kort analyse: Argentina bør score minimum tre mål i opgøret og samtidig holde målet rent mod Australien. Frankrig har tidligere i slutrunden vundet 4-1 over Australien, og vi tror, at argentinerne vil bruge samme formel - dog uden at indkassere et mål.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Argentina vs Australien

1 X 2
Cashpoint 1.20 6.85 16.48

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Argentina: Argentina endte med at tage førstepladsen i gruppe C. De startede ellers skidt i VM 2022, da de led et overraskende nederlag på 1-2 til Saudi-Arabien. Derfra vandt de 2-0 over Mexico og til sidst 0-2 over Polen. Dermed fik de i alt seks point.

Argentina har mødt Australien fire gange og vundet tre af kampene og spillet en enkelt uafgjort. Holdene mødtes senest i 2007 i en venskabskamp, som Argentina vandt 0-1.

Australien: Australien spillede i Danmarks gruppe D, hvor de overraskende snuppede andenpladsen foran Tunesien og Danmark. Australien startede ellers gruppespillet med at tabe 4-1 til Frankrig. Derefter vandt de 0-1 over Tunesien og til sidst altså 1-0 over Danmark.

Dermed endte de med seks point, men en dårligere målscore betød, at de ikke fik Frankrigs førsteplads, men andenpladsen i gruppen.

Forventede startopstillinger

Argentina (4-3-3):

Martinez

Molina - Romero - Otamendi - Acuna

Paul - Fernandez - Allister

di Maria - Messi - Alvarez

Australien (4-4-2):

Ryan

Degenek - Souttar - Rowles - Behich

Leckie - Mooy - Irvine - Goodwin

Duke - McGree

Praktisk information

Stadion: Ahmad bin Ali Stadium (Al Rayyan)

Spille-tidspunkt: Lørdag den 3. december 20:00 | Se kampprogram her.

Vises på: DR 1 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar