Spilforslag: Australien vs Danmark

0

Australien vs DanmarkAustralien og Danmark mødes i deres sidste kamp i gruppe D, når de støder sammen onsdag klokken 16:00. Læs spilforslag her.

Oddsforslag 1: Under 2,5 mål

Odds: 1.90 hos Cashpoint

Kort analyse: Vi forventer ikke et synderligt målrigt opgør. Danmark har brug for en hurtig scoring for at sætte sig på opgøret, men derefter forventer vi, at de vil pakke sig mere og holde Australien fra at score.

Oddsforslag 2: Danmark-sejr (-1)

Odds: 2.35 hos Cashpoint

Kort analyse: I forlængelse af førnævnte korte analyse, så forventer vi en 0-2-sejr til Danmark. Ved at få en scoring i første halvleg, så lægger de et maksimalt pres på Australien, hvilket vil skabe mere plads i australiernes forsvar, især i anden halvleg. Derfor forventer vi en enkelt scoring i hver halvleg af danskerne. Hvis du er en stor nok gambler til ciffertips, så giver en 0-2-sejr til Danmark lige nu 6.50.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Australien vs Danmark

1 X 2
Cashpoint 6.73 4.45 1.50

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Australien: Australien fik en hård start på VM 2022, da de tabte med hele 4-1 til Frankrig. Efterfølgende fik de dog oprejsning, da de vandt 0-1 over Tunesien i deres anden kamp. En sejr over Danmark kan sikre dem en billet til ottendedelsfinalen.

Danmark: Det var forventet, at Danmark ville slå Tunesien i deres første VM 2022-kamp, men sådan gik det ikke. Danskerne spillede 0-0. I den næste kamp mødte de Frankrig, hvor de led et nederlag på 2-1. Dermed har de et point og skal bruge en sejr over Australien, mens de skal håbe at Tunesien ikke vinder over Frankrig, for at sikre sig videre avancement.

Forventede startopstillinger

Australien (4-2-3-1):

Ryan

Karacic - Rowles - Souttar - Behich

Mooy - Irvine

Leckie - McGree - Goodwin

Duke

Danmark (4-3-3):

Schmeichel

Kristensen - Andersen - Christensen - Mæhle

Højbjerg - Jensen - Eriksen

Lindstrøm - Dolberg - Damsgaard

Praktisk information

Stadion: Al Janoub Stadium (Al Wakrah)

Spille-tidspunkt: Onsdag den 30. november 16:00 | Se kampprogram her.

Vises på: DR 1 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar