Spilforslag: Holland vs Argentina

0

Holland vs ArgentinaHolland og Argentina mødes i den sene kvartfinale-kamp fredag klokken 20:00. Læs to spilforslag til kampen her.

Oddsforslag 1: Argentina vinder

Odds: 2.28 hos Cashpoint

Kort analyse: Argentina er favoritter hos bookmakerne, og de bør også have de ekstra offensive muskler til at vinde opgøret. Vi tror dog, at hollænderne også kommer på måltavlen. Så en Argentina-sejr på 2-1 virker sandsynlig.

Oddsforslag 2: Begge hold scorer (Ja)

Odds: 2.02 hos Cashpoint

Kort analyse: Argentina er som nævnt favoritter, men Holland kommer sandsynligvis også på måltavlen, da de især på dødbolde bør være stærkere. Så et mål af van Dijk kan ikke udelukkes. Derudover er Depay og Gakpo også i målform for tiden.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Holland vs Argentina

1 X 2
Cashpoint 3.79 3.15 2.18

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Holland: Holland vandt gruppe A med syv point på kontoen. De vandt første opgør 0-2 over Senegal. Dernæst spillede de 1-1 med Ecuador, mens de besejrede Qatar med 2-0 i sidste gruppekamp.

I ottendedelsfinalen skulle de krydse klinger med USA, som de besejrede med 3-1. Depay, Blind og Dumfries stod for målene.

Argentina: Argentina vandt gruppe C med seks point. De startede med at lide et overraskende 1-2-nederlag til Saudi-Arabien. Dernæst vandt de 2-0 over Mexico og til sidst 0-2 over Polen.

I ottendedelsfinalen skulle de mødes med Danmarks overmænd, Australien. Her hentede argentinerne en smal 2-1-sejr på mål af først Messi i første halvleg og derefter Alvarez i anden halvleg.

Forventede startopstillinger

Holland (3-4-1-2):

Noppert

Timber - van Dijk - Aké

Dumfries - Roon - de Jong - Blind

Klaassen

Depay - Gakpo

Argentina (4-3-3):

Martinez

Molina - Romero - Otamendi - Acuna

Paul - Fernandez - Allister

Alvarez - Messi - Gomez

Praktisk information

Stadion: Lusail Iconic Stadium (Lusail)

Spille-tidspunkt: Fredag den 9. december 20:00 | Se kampprogram her.

Vises på: TV 2 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar