Stor fremgang hos Kjær og Kahlenberg

0

Der er nye, positive meldinger fra den danske VM-lejr. Både Simon Kjær og Nicklas Bendtner var på træningsbanen i dag, mens også Kahlenberg melder sig klar.

De danske VM-landsholdsprofiler Simon Kjær og Nicklas Bendtner var i dag at finde på træningsbanen i Knysna, og det tegner godt inden mødet med Holland.

"Knæet har reageret positivt, og det er en indikation af, at det bare er fuldt skrald fremover. Det ligger da i baghovedet. Jeg tænker lidt over, hvordan jeg vil gå ind i tacklingerne. Om det er med indersiden, eller om jeg bare skal holde mig væk," forklarer Simon Kjær til TV 2 Sporten.

Bendtner måtte ifølge JydskeVestkysten holde nogle enkelte pauser under træningen, for ikke at overanstrenge sin lyske, men når han så kom på banen, spillede han også for fuld styrke.

Midtbanespilleren Thomas Kahlenberg, der har døjet med en overbelastningsskade, melder sig også under fanerne til Holland-kampen, der bliver afviklet den 14. juni, og som samtidig er danskernes første VM-gruppekamp.

"Det går meget bedre. Så jeg håber, at det holder fra nu af, så jeg kan nå at bygge de sidste detaljer på inden kampen mod Holland. Der er jo altid nogle småting, når man bliver belastet dag efter dag. Men jeg er optimistisk. Jeg er sikker på, at det går den rigtige vej," forklarer han over for DR Sporten.

Skriv en kommentar