Store pengebeløb venter de danske VM-spillere

0

Der venter en stor bonus til de danske spillere, som har været med i truppen til kampene i VM-kvalifikationen. Otte spillere får udbetalt det højeste beløb.

Danmark sikrede sig tirsdag aften den sidste europæiske VM-billet med en 5-1-sejr over Irland.

Avancementet til VM 2018 betyder, at DBU i disse dage modtager i omegn af 60-70 millioner kroner af FIFA for at være kvalificeret til slutrunden i Rusland.

Men det er ikke kun DBU, der nyder godt af, at Danmark er VM-klar. Det gør de mange danske spillere, der har været udtaget til de respektive kvalifikationskampe således også.

Ifølge Ekstra Bladet kan otte danske spillere, som følge af en aftale mellem Spillerforeningen og DBU, se frem til en bonus på hele 879.026 kr. Disse spillere har nemlig været udtaget til samtlige 12 opgør i VM-kvalen.

Marcus Ingvartsen er ifølge avisen den danske spiller, der får det mindste beløb, da han kun har været med i truppen til én enkelt kamp. Den tidligere FC Nordsjælland-bomber må angiveligt "nøjes" med 56.500 kr.

De otte danske spillere, som får den højeste bonus, er Christian Eriksen, Simon Kjær, William Kvist, Thomas Delaney, Jannik Vestergaard, Lasse Schøne, Mathias "Zanka" Jørgensen og Frederik Rønnow.

Skriv en kommentar