Sverige dummede sig i Bulgarien

0

Sverige tabte her til aften 3-2 på udebane mod Bulgarien i VM-kvalifikationsgruppe A, hvilket betyder, at kampen om andenpladsen nu er helt åben.

Før dagens runde lå Sverige nummer et i gruppe A på samme antal point som Frankrig.

Hvis førstepladsen skulle bevares, krævede det en sejr imod Bulgarien på udebane. Og det blev ikke nogen nem opgave for vores gulklædte naboer.

Allerede efter 12 minutters spil bragte forsvareren Stanislav Manolev værterne i front. Det rystede dog ikke Sverige, der et par minutter senere fik tilkendt et straffespark. Det misbrugte RB Leipzig-kantspilleren Emil Forsberg imidlertid, hvorfor stillingen fortsat var 1-0.

Efter den halve time kom udligningen til 1-1 dog fra den rutinerede back Mikael Lustig, og så troede svenskerne f0rmentlig, at de var på rette vej.

Men kort tid efter gik det galt igen i den svenske defensiv, da Georgi Kostadinov bragte bulgarerne på 2-1. Sverige fik dog endnu engang svaret igen, da de minuttet før pausen fik bragt balance i regnskabet. Målscoreren var Marcus Berg.

Anden halvleg blev knap så begivenhedsrig, men ca. ti minutter før tid gik det atter engang galt for Sverige. Palermo-angriberen Ivaylo Chochev bankede fra kanten af feltet Bulgarien på sejrkurs for tredje gang.

Og denne gang holdt det, hvorfor Sverige må give afkald på førstepladsen i gruppe A, mens de samtidig lukker Bulgarien ind i VM-varmen.

Skriv en kommentar