Tidligere DBU-træner: Eriksen ikke til VM

1

Den tidligere DBU-ungdomslandstræner Hans Brun Larsen mener ikke, at Christian Eriksen vil kunne bibringe noget ekstraordinært til VM-landsholdstruppen.

Den danske Ajax Amsterdam-spiller, Christian Eriksen, har vist flotte præstationer på det seneste, hvilket har sat ham i forbindelse med en mulig VM-billet til Sydafrika med resten af truppen.

Den tidligere ungdomslandstræner hos DBU, Hans Brun Larsen, mener dog ikke, at han vil kunne tilføre VM-holdet noget specielt.

"Man kan se, at på de placeringer, han dækker, er vi godt dække ind. På de to centrale angrebspladser har vi Bendtner og Jon Dahl, og Christian Eriksen er langt fra dem. Han er ikke en spiller, der kommer ind i slutfasen og afgør kampen," siger Hans Brun Larsen i debatprogrammet, Fodbold Uden Filter, og fortsætter:

"Der bliver brug for alle spillere, som vi har med, og landsholdet har mange spillere oppe i årene, så der bliver brug for mange indskiftere."

"Det er vigtigt med spillere som Christian Eriksen, at de tager trinene og modnes på hvert trin. Han er kommet til Ajax, og det er gået hurtigere, end man og han forventede, så det vigtige er, at han koncentrerer sig om det."

"Han kan ikke rigtigt bringe noget, og de 23 spillere skal være nogle, der kan bringe noget til holdet. Hvis man udtager spillere bare for udvikling, så har man misforstået konkurrenceforholdet ved et VM," slutter Hans Brun Larsen.

1 kommentar

  1. Kristoffer den

    sludder. Giv knægten noget slutrunde erfaring istedet for den latterlige danske parole med at man skal modnes stille og roligt med tiden. Kig dog de store fodboldnationer i sømmene!

Skriv en kommentar