Video-referat: Chile – Spanien

0

Spanien skulle bruge en sejr fredag aften, for at være helt sikre på at sikre videre adgang til VM-slutrundens slutfase. Spanien vandt 2-1 mod Chile.

Spanien lagde ud i et heftigt tempo, og det var tydeligt, at de havde et stort behov for at vise, at de kan spille fodbold på et højt niveau, trods en dårlig start på VM-slutrunden med et smalt 1-0-nederlag til Schweiz.

Efter 24 minutter opsnappede David Villa bolden, efter at Chiles keeper sparkede den ud til ham i en tackling af angrebsmakkeren Fernando Torres. Villa scorede flot et godt stykke udefra.

37 minutter inde i opgøret kombinerede spanierne sig igennem Chiles forsvar, og Villa viste stort overblik og spillede bolden til Andrés Iniesta, der var rykket i fri position, så han kunne score til 2-0.

I samme moment blev Marco Estrada udvist, da han modtog sit andet gule kort for at nedlægge Torres i samme angreb, som målet blev sat ind.

Få sekunder inde i anden halvleg fik Chile reduceret ved Rodrigo Millar, men derefter gik luften af ballonen og trods et nederlag på 2-1, var Chile ligesom Spanien klar til 1/8-finalerne.

Se højdepunkter og mål fra kampen herunder:

Skriv en kommentar