Vidunderlige mål da Frankrig sendte Argentina ud

0

Frankrig er klar til VM-kvartfinalen, efter de slog Argentina med 4-3 i et opgør med fantastiske scoringer. Kylian Mbappé lavede to mål.

Det var de to fodboldgiganter Frankrig og Argentina, som i dag tørnede sammen i den første af otte ottendedelsfinaler.

Allerede efter otte minutters spil var franskmændene tæt på at komme i front, da Antoine Griezmann knaldede et frispark på overliggeren.

Få minutter senere lykkedes det dog for Griezmann at komme på måltavlen. Kylian Mbappé spurtede fra det argentinske forsvar, og til sidst så Marcos Rojo sig nødsaget til at hive PSG-talentet omkuld.

Det gav straffespark til Frankrig, og for anden gang i turneringen satte Griezmann et forsøg fra 11-meterpletten sikkert i netmaskerne. 1-0 til Les Bleus.

Det franske mandskab virkede fuldstændig i kontrol efter scoringen, og det tydede mere på 2-0 end på 1-1. Men fem minutter før pausen blev der udlignet ud af ingenting.

Angel Di Maria modtog bolden et pænt stykke udenfor Frankrigs felt, og på fornem vis hamrede han bolden forbi en chanceløs Hugo Lloris til 1-1.

Resten af halvlegen forløb uden chancer i nogle af enderne, og derfor stod der 1-1 efter de første 45 minutter, hvor Frankrig havde været det bedste mandskab.

Anden halvleg var kun tre minutter gammel, da vi fik endnu en kasse - og det var såmænd Argentina, der pludselig fik vendt kampen på hovedet.

Efter et frispark på kanten af det franske felt endte bolden hos Lionel Messi, som trykkede af. Afslutningen var dog forkølet, men heldigvis for argentinerne ramte den Gabriel Mercado, som styrede den i mål til 2-1.

Nu skulle franskmændene på jagt efter en udligning, og den kom allerede efter cirka ti minutters spil af anden halvleg.

Et fransk indlæg blev clearet og røg ud til højre backen Benjamin Pavard, som uden at tøve tordnede bolden helt op i hjørnet til 2-2. Et sublimt mål af den 22-årige Stuttgart-spiller.

Frankrig var dog ikke færdige endnu. Således kom de også på 3-2 en håndfuld minutter senere, da et fransk indlæg endte med klumpspil i det argentinske felt. Bolden havnede hos Mbappé, som sparkede den i nettet.

Midtvejs i anden halvleg lignede det en afgørelse på kampen, da Frankrig efter et vidunderligt angreb, som startede helt nede fra Lloris, spillede sig igennem. Til sidst kom Mbappé fri, og han scorede iskoldt til 4-2.

Nu havde argentinerne for alvor travlt, men de havde svært ved at spille sig igennem den franske defensiv. Først i overtiden blev det rigtig farligt.

Messi slog et indlæg ind i pandebrasken på indskiftede Sergio Agüero, som headede bolden i nettet til 4-3. Men reduceringen kom for sent for Argentina.

Derfor endte opgøret 4-3 til Frankrig, som er klar til kvartfinalen ved VM, mens Argentina efter en skuffende slutrunde må rejse hjem.

Skriv en kommentar