VM-seedning: Danmark skal håbe på hjælp fra New Zealand

0

Hvis New Zealand formår at vinde sammenlagt over Peru, vil det være rigtig godt nyt for Danmark i forhold til VM-seedningen.

Natten til torsdag spiller Peru og New Zealand den allersidste VM-kvalifikationskamp for denne omgang, når de to mandskaber tørner sammen i Lima.

Vinderen af opgøret vil være det 32. og sidste mandskab, der skal med til VM i Rusland. Og faktisk er kampen ikke uden betydning for Danmark.

Det står nemlig klart, at danskerne til næste års VM-slutrunde vil ende i seedningslag nummer to eller tre. Og dem, som afgør, hvilket af de to lag, vi ender i, er såmænd Peru og New Zealand.

Hvis Peru samlet vinder over New Zealand, vil Danmark ende i seedningslag nummer tre, mens vi derimod vil være at finde i lag nummer to, hvis New zealænderne går videre. Første opgør sluttede 0-0.

Derfor er det værd at krydse fingre for New Zealand, da Danmark i andet seedningslag vil være sikre på at undgå store nationer som England, Spanien, Kroatien, Uruguay og Colombia.

Derimod er langt de fleste af modstanderne i lag nummer tre på papiret væsentligt mere attraktive modstandere. Her finder vi bl.a. Egypten, Island, Tunesien, Costa Rica og Iran.

Lodtrækningen til VM-gruppespillet finder sted d. 1. december.

Skriv en kommentar