Zlatan overvejer svensk VM-comeback

0

Zlatan Ibrahimovic, der stoppede på landsholdet efter EM i 2016, åbner nu op for et comeback for Sverige, som er blandt de 32 VM-deltagere.

Sveriges mest scorende fodboldspiller nogensinde, Zlatan Ibrahimovic, åbner op for et opsigtsvækkende comeback.

Den 36-årige Manchester United-angriber valgte at stoppe på det svenske landshold efter EM i 2016, men måske er det alligevel ikke utænkeligt, at vi får Zlatan at se til sommerens VM-slutrunde i Rusland.

"Jeg savner landsholdet. Når man har spillet for landsholdet i 20 år, og man ikke er der mere, og man kan se holdet spille videre, så er det hårdt," siger Zlatan ifølge Reuters.

Han forklarer samtidig, at han kun vil være en del af det svenske landshold, hvis han føler, at han kan præstere og tilføre noget.

Hvis Zlatan beslutter sig for at melde sig klar til at repræsentere Sverige igen, regner han ikke med, at det bliver noget problem at komme i betragtning til den svenske VM-trup.

"Jeg tror ikke, at nogen behøver at ringe til nogen. Hvis jeg ønsker at være der, så er jeg der, sådan er det. Når jeg igen kan gøre det, jeg ønsker, kan jeg tænke over det," lyder det fra den selvsikre svensker.

Zlatan har (foreløbig) scoret 62 mål i 116 kampe for det svenske landshold.

Skriv en kommentar