10 lande er VM-klar

0

Argentina, USA, Costa Rica, Holland og Italien fik igår booket VM-billetten, hvilket betyder, at 10 lande nu er klar til BrasilienVM-trofæ

Der er stadig næsten et år til, at VM i Brasilien finder sted. Alligevel er næsten en tredjedel af holdene nu ved at være fundet.

I forvejen var værterne fra Brasilien, Japan, Australien, Iran, Sydkorea VM-klar, men nu kan yderligere fem lande så småt begynde forberedelserne til næste års store fodboldbegivenhed.

Holland vandt sikkert 2-0 over Andorra og kan ikke hentes i gruppe D, mens Italien også er sikre på førstepladsen i gruppe B, hvilket betyder, at de to første europæiske lande er VM-klar.

I nat var der også fuld runde i Sydamerikas VM-kval, hvor Argentina efter en flot 5-2-sejr ude over Paraguay er sikre på at være blandt de fire øverste, som kvalificerer til direkte til VM.

I Nord-og Centralamerika lykkedes det for USA at kvalificere sig, da Mexico, som er skidt kørende, blev slået 2-0. Samtidig var 1-1 mod Jamaica nok for Costa Rica, som efter at have misset forrige VM-slutrunde også er klar til VM i Brasilien.

Kvalificerede lande:

Brasilien

Japan

Australien

Iran

Sydkorea

Holland

Italien

USA

Costa Rica

Argentina

Skriv en kommentar